Coffee Cups Box

mooi & handig

De doos

Wat valt er te vertellen over deze doos? Hij is gewoon heel handig en ook nog mooi. Al uw nespresso cups geordend in een handig kastje. Dit keuken meubeltje is oersterk zodat uw nespresso apparaat erop geplaatst kan worden. Altijd direct de juiste smaak bij de hand! Het ideale kado voor al uw nespresso drinkende familieleden of vrienden.

De coffee cups box is in een 4-tal kleuren te leveren; wit, zwart, rood en zilver. Er zijn 2 modellen; een enkele laag (33cm breed x 44cm diep x 7cm hoog) voor 60 cups en een dubbele laag (25cm breed x 30cm diep x 12cm hoog) voor 40 cups. Afhankelijk van de grootte van uw apparaat en de kleuren in uw keuken maakt u uw keuze.

Puur handwerk

Het idee van deze doos is geboren in Spanje. De zoon van een ambachtelijke timmerman vroeg aan zijn vader of hij geen handig opbergsysteem voor zijn coffee cups kon maken. De doos werd zo goed ontvangen door vrienden en kennissen dat de timmerman besloot om ze commerciel te gaan produceren. Iedere doos wordt handmatig door de timmerman gemaakt om kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen.